SRC Banjaluka

Full Version: Nedim Pinjo (Fiat Punto HGT)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Oooo Tepsioni Smile
Auuuu extra je Puntac al extra !!!

i super sto si se odlucio za SR ... Sve 5, zaista ... svaki comment je suvisan ... a Sike je mislio sto se tice R888, da i na 13-kama mozes startat pun gas, i nece ti provrtiti puno ... a imam i ja Toyo T1R ... ni blizu cestovnom slicku ...

Pozdrav drug
Super, nema sta Smile
al jesu mu kratke brzine baba

Liga Wrote:
Jos malko pa ces ga pod ruku i lagano setat... samo polako... sretno...

Big GrinBig GrinBig Grin

fenomenalno buraz, josh Nitrooooooooo
Znači stigli su im valjci. Ja bih najradije odradio mapiranje kod Erca ali kad se sjetim svih zajebancija oko vize Sad prođe me želja... tako da ću i ja vjerovatno uskoro do AutoTima.
Odlično vrijeme Cool Valjda ćeš ga ponoviti na pravom takmičenju. Wink
11 sec. ? Koji je kod tebe motor ? Majkić sa svojim trkaćim motorom je kod nas na SR-u išao 10.8 sec.

esso_sa Wrote:
A zaboravih naglasit, kod vas je SR za stepenicu visi pa vjerovatno to objasnjava zasto je Majkic sa trkacim motorom vozio 10.8. Izgubio je malo vremena uzbrdo i dok se popeo uz stepenicu Smile

Pričam o pisti na Mahovljanima i trci održanoj 2006.
Evo ti za za par dana prilika da nas posjetiš i napraviš tih 11 sec. sa motorom na dva točka.

esso_sa Wrote:
Ne vozim ja vise po BiH. Previsoka je stepenica i standard za mene na SR sceni u nasoj nam zemlji. Ipak, hvala na ljubaznom pozivu Wink

Nema na čemu.

Tepsija samo nastavi voziti i raditi. Imaš jedan od najboljih projekata ove godine u BiH i opasno si se ubrzao. A to se cijeni. Wink Svaka čast, samo nastavi.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's