SRC Banjaluka

Full Version: Nedim Pinjo (Fiat Punto HGT)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav...
Ja se prijavljujem da odradim N2O sistem po sklizanim cijenama i svakako se treba igrati sa manjim tockovima a kvalitetnim (semi slick) gumama!!WinkWink
i mene interesuje....
Svaka cast na projektu.
Max respect.

tepSIJA Wrote:
(btw... jebem ja sve forume kretenske,, ovaj je najnormalniji u BIH* respect raci ovdje)

Big Grin Big Grin Big Grin

tepSIJA Wrote:
i tamam kad ubacim turbaka pod haubu

Uz svo duzno postovanje za do sada uradjeno, radis totalno glupo i bez ikakvog plana.Cijenim trud pa i tvoj na svemu do sada ucinjenom ali si do sada bacio velike sume novaca prakticno ni za sta a mogao si  odmah u startu uraditi turbo konverziju pa na to raditi sve ostale modifikacije. Crank-Dane ti je davno bio zavrsio sve kod Zeljke u Rijeci i da ti se uradi turbo motor kako Bog zapovjeda pa ti nisi htio. Rolleyes Sad ako uradis turbo,vecinu modifikacija koje si do sada uradio, morat ces raditi ponovo.
Sretno sa daljim zahvatima

Extra vrijeme drug
Jesi li pregledao motor nakon sto si istopio svjecice nitrom ??? Nemoj mislit da je steta zavrsila samo na svjecicama. Bilo bi ti pametnije rastavit motor i pregledati sta si jos spalio ili naceo umjesto da se bavis olaksavanjem.

P.S. Motor i njegov nosac se ne kaci na vezni lim debljine 1mm koji i ti mozes rukom savit Wink
Slucajno sam nedavno preprodao 2 Punta ista ko tvoja ali dizel pa sam imao priliku da vidim i vezni lim obzirom da su auta bila lakse "cvaknuta". Sto se tice trke motor i auto, takvim nadobudnim soferima koji misle da su autom brzi od motora (a susrecem ih na cesti prilicno puno) se svaki dan smijem i ne mogu se nikako nacuditi njihovoj gluposti i zatupljenosti koja ih navodi na misli da su mozda brzi od motora. Sto se konkretno tice tebe i tvog "dokazivanja" necega meni, mislim da ti treba nesto puno vise pod haubom i auto od 11 sec da bi mi zaista dokazao nesto jer ja, konkretno sa svojim motorom, toliko vozim na 402 m Wink

Sike Wrote:
11 sec. ? Koji je kod tebe motor ? Majkić sa svojim trkaćim motorom je kod nas na SR-u išao 10.8 sec.

Motor na 2 tocka Smile Brzi i od tebe takodjer Cool

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's