31.01.2008, 09:59 PM
09.02.2008, 01:50 PM
Ja se prijavljujem da odradim N2O sistem po sklizanim cijenama i svakako se treba igrati sa manjim tockovima a kvalitetnim (semi slick) gumama!!

29.02.2008, 09:34 AM
i mene interesuje....
01.03.2008, 11:11 PM
Svaka cast na projektu.
08.06.2008, 11:30 AM
Max respect.
09.06.2008, 10:25 AM
tepSIJA Wrote:
(btw... jebem ja sve forume kretenske,, ovaj je najnormalniji u BIH* respect raci ovdje)

tepSIJA Wrote:
i tamam kad ubacim turbaka pod haubu
Uz svo duzno postovanje za do sada uradjeno, radis totalno glupo i bez ikakvog plana.Cijenim trud pa i tvoj na svemu do sada ucinjenom ali si do sada bacio velike sume novaca prakticno ni za sta a mogao si odmah u startu uraditi turbo konverziju pa na to raditi sve ostale modifikacije. Crank-Dane ti je davno bio zavrsio sve kod Zeljke u Rijeci i da ti se uradi turbo motor kako Bog zapovjeda pa ti nisi htio.
Sad ako uradis turbo,vecinu modifikacija koje si do sada uradio, morat ces raditi ponovo.
Sretno sa daljim zahvatima
06.09.2008, 01:12 PM
Extra vrijeme drug
14.09.2008, 01:36 PM
Jesi li pregledao motor nakon sto si istopio svjecice nitrom ??? Nemoj mislit da je steta zavrsila samo na svjecicama. Bilo bi ti pametnije rastavit motor i pregledati sta si jos spalio ili naceo umjesto da se bavis olaksavanjem.
P.S. Motor i njegov nosac se ne kaci na vezni lim debljine 1mm koji i ti mozes rukom savit
P.S. Motor i njegov nosac se ne kaci na vezni lim debljine 1mm koji i ti mozes rukom savit

15.09.2008, 10:10 AM
Slucajno sam nedavno preprodao 2 Punta ista ko tvoja ali dizel pa sam imao priliku da vidim i vezni lim obzirom da su auta bila lakse "cvaknuta". Sto se tice trke motor i auto, takvim nadobudnim soferima koji misle da su autom brzi od motora (a susrecem ih na cesti prilicno puno) se svaki dan smijem i ne mogu se nikako nacuditi njihovoj gluposti i zatupljenosti koja ih navodi na misli da su mozda brzi od motora. Sto se konkretno tice tebe i tvog "dokazivanja" necega meni, mislim da ti treba nesto puno vise pod haubom i auto od 11 sec da bi mi zaista dokazao nesto jer ja, konkretno sa svojim motorom, toliko vozim na 402 m 

15.09.2008, 01:32 PM
Sike Wrote:
11 sec. ? Koji je kod tebe motor ? Majkić sa svojim trkaćim motorom je kod nas na SR-u išao 10.8 sec.
Motor na 2 tocka
Brzi i od tebe takodjer