SRC Banjaluka

Full Version: Nedim Pinjo (Fiat Punto HGT)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pozdrav druge
Stvarno prelep Punto.Nema sta,bas si opisao svaku preradu ponaosob.10+ za trud.

Auto sam video u Mostaru na race-u,super je izgledao,tada je jos bio sav plav,mada ova plavo crna kombinacija bas deluje agresivnije.Extra je ona slika "na selu",te ona ispred kuce.

Edit:
No.no plexi,nije po pravilima 402SR,probaj naci lexan.

Edit2:
Dodjes mi pice za ovo prebacivanje full slika u Thumbnail-e Wink,molim te da se potrudis da ih ubuduce ovako postavljas,bilo preko foruma ili nekih internet stranica,tako ces korisnicima sa slabijom konekcijom,umnogome pomoci i skratiti ih muka i cekanja da se slike otvore...
Svaka cast druze, extra napreduje.
da sam ga sebi pravio nebi bolje uradio...za felge cista 5 ...888 prava stvar za SR al cuvaj to brate ne tari ih po cesti(znas li da im je trajanje 4 sata) mislim zavisi od voznje i uporabe al to je neka sredina....a ako si vec kupi 888 za 15ske pa vozi na njima ...A SR VOZIM od 2002 od 2004 SLUZBENO I RECU VAM NESTO MOZES IMATI SAVRSENO AUTO ZA SR ..SA OPTIMALNIM VRMENOM ZA BILO KOJU KLASU AL JEDNO JE SIGURNO TREBA TI 120% srece da budes prvi od 16-13 klase jer ove ispod opet ima puno manje natjecatelja pa su sanse puno vece :...AL BRATE 15-14 KLASA ma KOJE vrijeme ljudi "SRECA" je sve i nemoj se zasaltati .....TEPSIJA AKO VEC GUBIS BUDI FIN.....ZADRZI FELGE I VOZI NA TOME Wink
Koliko si naprijed spustio??
Ima dva komada za naprijed, a ova dva nazad.
A zaboravih naglasit, kod vas je SR za stepenicu visi pa vjerovatno to objasnjava zasto je Majkic sa trkacim motorom vozio 10.8. Izgubio je malo vremena uzbrdo i dok se popeo uz stepenicu Smile

Sike Wrote:
Pričam o pisti na Mahovljanima i trci održanoj 2006.
Evo ti za za par dana prilika da nas posjetiš i napraviš tih 11 sec. sa motorom na dva točka.

Ne vozim ja vise po BiH. Previsoka je stepenica i standard za mene na SR sceni u nasoj nam zemlji. Ipak, hvala na ljubaznom pozivu Wink

Jest Tepsija, to maca svaka cast, samo naprijed ! Vidis i Sike te poceo cijenit  Smile Sretno u daljem radu i pamet u glavu ! Smile

tepSIJA Wrote:
@esso_sa
kad si vidio vezni lim jesi vidio koliko je jak. jednostavno na tom mjestu je najaci gdje meni treba da "pridrzi" motor... ne moze se nikako iskriviti niti slomiti ili slicno u ovom slucaju... dovoljno je jak da trpi sve torture koje mu priredjujem.

Jesam, vidio sam. Ne valja *urcu i mekan je ko papir i samo "strucnjaku" moze past na pamet da ga koristi kao jednu od dodatnih tacaka za oslonac motora.... Dalje necu disutovat u temi, poceo si pravit neka respektabilna vremena i svaka cast na tome. Ipak,  previse slusas "strucnjake" (a sam nemas bas nekog prakticnog iskustva oko mehanike) kao sto su genijalci koji su ti osmislili dodatni oslonac za motor i njihova "rjesenja" poletno primjenjujes na svom autu.  Steta bi bilo da slusajuci "strucnjake" (ko sto si cinio do sada) konacni rezultat bude neka ozbiljnija havarija koja ce se tebi razbit od glavu i djeb a sav trud bacit u blato. Nemoj pogresno shvatiti, ali koliko si para dao tim "strucnjacima" koji su te vrlo rado opalili po usima i za velike pare ti ugradili haman nista, mogao si u startu napraviti auto od 11 sec...

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's