|
Street Race po kiši
|
| Author |
Message |
frenki
Street Fighters

Ime: Zoran Jovanović
|
RE: Street Race po kiši

Mozete ga prepoznati... on je onaj iza, ali mu se rogovi sparusili od zime i obukao je gunj pa malo lici na jarca a malo na muflona!!!
Opomena pred BAN!!!! Licno vrijedjanje je zabranjeno!!!
Covek je samo hteo da kaze istinu i sam znas koliko je ONAJ "novinar" stetan po streetrace i kolko je lazi izneo o svemu. Zato je dobio svoju banderu sa koje je snimao a u buduce mozda ni to
|
|
| 19.09.2008 12:41 PM |
|
 |
chelic
Član foruma

Ime: Aleksandar Čelić
|
Ja cenim da bi organizator mogao lepo da zaradi uzimajuci po par stotina eura od takvih "novinara" za akreditacije i dozvolu za snimanje pa bi se stvar malo izkristalisala. Neki grebatori bi otpali dok bi neki ozbiljniji ljudi upali u pricu.
|
|
| 19.09.2008 01:14 PM |
|
 |
frenki
Street Fighters

Ime: Zoran Jovanović
|
Ma daj bre celicu ne trosi uzalu tastaturu ionako su svi videli ko je ista je 1-na-1. Pa kad ga ljudi iz njegovog tima pljuju sta reci o takvom coveku
|
|
| 19.09.2008 01:25 PM |
|
 |
retro
AK Retro

Ime: Dragan Strazivuk
|
Reci mi Frenki jesi li nadoknadio krv ili da spremamo duple porcije cevapa?
Znao sam!!!
|
|
| 19.09.2008 01:46 PM |
|
 |
vuk
Street Fighters

Ime: Vuk Prastalo
|
Spremajte duple, dolazim ja.
"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
http://streetfighters.14.forumer.com
|
|
| 19.09.2008 03:12 PM |
|
 |
vuk
Street Fighters

Ime: Vuk Prastalo
|
...kako možete na ztz besplatno,,,,to se plaća abnormalnim kolićinama novaca,,to nitko nemože dobiti,,to je vojna tajna ili tajana poznata samo nekima,,tajna velike moći!!!
dođi Dario tamo da te vidim tko ima većeg??)))))
Chija cuna veca, njemu pismo?
"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
http://streetfighters.14.forumer.com
|
|
| 19.09.2008 03:15 PM |
|
 |
DARIO.LJ.
Član foruma

Ime: Dario Ljubičić
|
2 1-na-1 : Ako ti je Edo dobar vodi ga kući, meni nije. Frajer se pravi vazan k'o da vozi 10 sec. Običan papak, kojeg nabijem na rog i u Banja L. cu ga namazat sa corsom k'o dijete pekmez na kruh...... To je sto se tiče malogbua......
Sto se tiče Dasa i njegove zarade na eventu, samo cu komentirati,,- bas me zanima k'o ima volje raditi besplatno, ??? jer to je on razvio u biznis a ne zabavu......... Bio sam s njim u BL. i tad smo jos pričali, al vise ne.... U BL. moje pravo vrijeme je 11.2 a na red light 11.0, sto recimo malibu moze samo sanjati.... Dosli su drugi decki, brzi, bolji, vjestiji u voznji, bolji u slaganju auta,.....itd.. ja sam to uvidio na vrijeme, prodao ficu i evo me za tisuću eura u klasi 16.... Nije me sram vozit klasu 16, (kad moze malibu sa 1060ks, mogu i ja sa 120.) posle klase 11, jer svaka klasa ima svoj broj auta i s njima se fajta i svima je staza duga 402m... Sto se tiče organiziranja utrka. Svaka cast svakome k'o to ima volje raditi za bilo koje novce jer ja recimo nebi iz tog razloga sto bi morao imat posla sa vama vozacima. Evo recimo badmalibu, on uvjek nesto gunđa da mu ne valja umjesto da slozi auto da nema onu trakavicu il trakciju, neznam kako se ono kaze... Nije ni čudo sto Das vise nece bit organizator kad ima takve vozace koji samo gunđaju, a da nam se vrati ja bi mu pomogao financijski i trazio da se pomirimo........... Budite pametni, pazite sto pisete i vidimo se u BL. u sramotnoj klasi 16, al brze si ne mogu priustit pa mi je i ova dobra.....
|
|
| 19.09.2008 08:04 PM |
|
 |
chelic
Član foruma

Ime: Aleksandar Čelić
|
Dario i u klasi 16 ima jedan iz BZB tima, tako da ni u klasu 16 ne mozes da pobegnes
|
|
| 19.09.2008 09:16 PM |
|
 |
dr cosworth
BZB Racing Team

Ime: Nebojša Broz
|
Ako mislis da pobedis nesmes izgubiti...
|
|
| 19.09.2008 11:13 PM |
|
 |
1-na-1
Član foruma

Ime:
|
2 1-na-1 : Ako ti je Edo dobar vodi ga kući, meni nije. Frajer se pravi vazan k'o da vozi 10 sec. Običan papak, kojeg nabijem na rog i u Banja L. cu ga namazat sa corsom k'o dijete pekmez na kruh...... To je sto se tiče malogbua......
Hvala na savetu. Tu trku izmedju corse i malibu bih bas voleo da slikam.
Mozda bude slicna onoj u Beogradu prosle godine kad je Donopek sa corsom ostavio onog Porschea 9ff od 700KS tri duzine pred ciljem klase 11. Kad to kazem mislim na ovo....

za Video klikni ovde
Sto se tiče Dasa i njegove zarade na eventu, samo cu komentirati,,- bas me zanima k'o ima volje raditi besplatno, ??? jer to je on razvio u biznis a ne zabavu......... Bio sam s njim u BL. i tad smo jos pričali, al vise ne....
Neki se sa tobom ovde u ovom topic-u ne bi slozili po tvom pitanju "k'o ima volje raditi besplatno", neko je o tome ovde nesto napisao na tu temu.
Potpuno se slazem sa tobom da profesionalci moraju biti placeni za svoj posao, sad pitanje je samo ko koliko sebe smatra da vredi. Znam talentovanije profesionalce od mene koji rade za duplo manje para.
Medjutim ti nisi objasnio razlog zbog cega ne pricas sa Dasom.
U BL. moje pravo vrijeme je 11.2 a na red light 11.0, sto recimo malibu moze samo sanjati.... Dosli su drugi decki, brzi, bolji, vjestiji u voznji, bolji u slaganju auta,.....itd.. ja sam to uvidio na vrijeme, prodao ficu i evo me za tisuću eura u klasi 16.... Nije me sram vozit klasu 16, (kad moze malibu sa 1060ks, mogu i ja sa 120.) posle klase 11, jer svaka klasa ima svoj broj auta i s njima se fajta i svima je staza duga 402m... Sto se tiče organiziranja utrka. Svaka cast svakome k'o to ima volje raditi za bilo koje novce jer ja recimo nebi iz tog razloga sto bi morao imat posla sa vama vozacima. Evo recimo badmalibu, on uvjek nesto gunđa da mu ne valja umjesto da slozi auto da nema onu trakavicu il trakciju, neznam kako se ono kaze... Nije ni čudo sto Das vise nece bit organizator kad ima takve vozace koji samo gunđaju, a da nam se vrati ja bi mu pomogao financijski i trazio da se pomirimo........... Budite pametni, pazite sto pisete i vidimo se u BL. u sramotnoj klasi 16, al brze si ne mogu priustit pa mi je i ova dobra.....
Prvi put da se obistini jedno od mojih predvidjanja. Prosle godine sam rekao jednom potencijalnom vozacu da je mnogo teze pobediti u nizim klasama nego u brzim i da moze biti medijski zanimljiv isto koliko i oni u brzim klasama. Ja od prosle godine ne snimam klasu 16. Ni ove godine nisam, ali kad sam tebe video na postolju za 1.mesto u klasi 16 u Rijeci, bilo mi je zao sto nisam snimio klasu, ali sam zato snimio proglasenje.

http://videos.streetfire.net/video/402-L...185010.htm
Znaci nije sve u autu vec u karismi. Sada si ti atraktivniji nego oni u brzim klasama pa zato ja moram neko stvari promeniti (od sad snimam klasu 16), to je ionako postala klasa po broju vozila kao klasa 12.
Ti si poslednja legenda 402 o kojoj nisam napravio pricu, pa ako si voljan , ponesi sa sobom u BL svoje stare slike i video sto imas od svojih pocetaka da napravimo story (ja imam skoro sve tvoje voznje iz 2006 sa ficom) ali ponesi i svoje jer sam tada radio sa tudjom kamerom pa snimci nisu bas upotrebljivi jer su snimljeni bez postolja, a od ukupnog materijala cemo nesto izvuci.
http://www.1-na-1.com
Video & Pics from Streetraces
|
|
| 20.09.2008 08:08 AM |
|
 |
|
|